Hivatalos >>E-napló >>

E-napló

2022. október 19.

Iskolánkban 2017 februárjától elektronikus napló és ellenőrző, Mozanapló működik. Ez a hivatalos, írásos formája a szülő és tanuló és a tanár közti értesítéseknek, tájékoztatásnak. Kérjük a kedves Szülőket és Diákjainkat, hogy a tanári üzenetekhez elsősorban ezt a csatornát használják.

Az első használat előtt célszerű áttanulmányozni a szülők és diákok számára készített, itt elérhető segédletet (pdf)!

Bár létezik papír alapú ellenőrző füzet, de abba az iskola részéről csak az értesítő kerül. E füzetke másik funkciója a szülői kikérők ill. igazolások beküldése (egy tanévben legfeljebb 3 alkalommal, legfeljebb 3 nap), mert azokat továbbra is csak papíron lehet beküldeni. Ha az ellenőrző elveszne, kérjük, innen töltsék le az igazolási nyomtatványt!

Szülői igazolás - nyomtatvány (pdf)

Bízunk benne, hogy az e-naplón (és egyben ellenőrzőn) keresztül könnyebben tudják követni gyermekük iskolai munkáját, tanulmányi előmenetelét. Ehhez az alábbiakban egy rövid leírással nyújtunk segítséget.

Naplónk és egyben gyermeke ellenőrzője az egyetemi.mozanaplo.hu oldalon érhető el. A Felhasználónév és a Jelszó megadása után „nyílik ki” a napló. A meg nem változtatható Felhasználónév esetén a betűméret lényegtelen. A jelszót azonban erősen javasolt már az első belépéskor megváltoztatni (Adatok menüpont / Jelszó), ebben már a kis- és nagybetűk különbsége számít!

Amennyiben több gyermekük jár az intézménybe, belépés után több napló közül választhatnak aszerint, melyik gyermekük adataira kíváncsiak. Ezt a változtatást menet közben több helyen is megtehetik best elevator shoes.

A Napló főmenü Osztálynapló vagy Funkció ikonjai alatt választhatnak a Haladási napló, a Hiányzások, és az Ellenőrző között.

A Haladási naplóban kísérhetik figyelemmel a tanórák – tanárok által – címekben összefoglalt, leadott anyagát, a Hiányzások menüpontban - időszakot választva - láthatják gyermekük mulasztásait, késéseit, azok állapotát, valamint felszerelés és házi feladat hiányait, az Ellenőrzők, bizonyítványok menüpontban szerepelnek a diákok osztályzatai. Az egyes jegyekre kattintva további információ látható az adott osztályzatról. A különböző színű jegyek különböző súlyozású számonkérést jelentenek (felelet, dolgozat, témazáró stb.), ezekről informál az Átlag melletti „i” betű. Ugyanitt lejjebb találhatóak a Dicséretek és Figyelmeztetések, megrovások.

A jobb felső sarokból is elérhető Üzenetekben a tanároknak küldhetnek az iskolával kapcsolatos üzeneteket, és beállíthatják az Értesítések szűrőit. Ott találják a Súgót (?), a Kijelentkezéssel (X) pedig elhagyják az e-naplót.

Probléma vagy új jelszó igénylése esetén jelezze azt a kisfaludyne.balogh.fruzsina@egyetemi.com email-címen.

Reméljük, hogy ez a digitális portál Önökkel is összehangoltabb együttműködést tesz lehetővé.

hétfő (november 28.)
1. gyertyagyújtás - SZÜLŐI LELKI NAP
17:00
szerda (december 7.)
LELKI NAP
hétfő (december 12.)
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
szerda (december 21.)
A téli szünet előtti utolsó tanítási nap
Karácsony váró szentmise - iskolamise
09:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail