Iskolai Minitrampolin bajnokság

2019. november 5.

 

Idén első alkalommal került megrendezésre a házi minitrampolin bajnokság, aminek a célja a mozgás megszerettetése, illetve a KIDS minitrampolin bajnokságra való felkészülés.

2 csapat jelentkezett, alsó és felsőbb évfolyamból vegyes csapatokkal. Külsős pontozóbírót hívtam (Gyulai –Sárdi Diánát, aki iskolánk régi tanulója, ő maga is rengeteg minitrampolin, szertorna és kötélmászó bajnokságon vett részt iskolánk színeiben, és mindig éremmel vagy kupával mehetett haza!), és átköltöztettük a berendezést a kisterembe, hogy nagyobb legyen a nekifutási lehetőség.
A versenykiírás értelmében 5 különböző ugrással kellett indulni a csapat minden tagjának, minden ugrás 5 pontból indult. Az ugrások függőleges felugrás, terpeszcsuka ugrás, tigrisbukfenc, kézenátfordulás, szaltó. Akkor sem kellett megijedni, ha valaki nem mert szaltózni, mert kiválthatta egy kisebb értékű bármilyen ugrással, de az 3 pontból indult.
A csapatok és szabályok ismertetése után Igazgató Asszonyunk megnyitotta a versenyt.
A két csapat egymás után versenyzett. Nagyon örültünk, hogy több új kisebb és nagyon versenyzővel bővültek csapataink. Csapatok tagjai: Erdős Fülöp, Tessely Borbála, Elek Virág, Bata Emese; Szakály Anna, Kurucz Luca, Vígh Adél, Rózsahegyi Kristóf.

Az alapítvány jóvoltából mindkét csapat aranyérmet nyert, mivel különböző korcsoportosok voltak, illetve minden induló a verseny után üdítő, rágcsálnivaló és gumicukor jutalmakat kapott. Köszönjük a támogatást!

Mindenkinek köszönöm a részvételt, és gratulálok gyerekek!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

 

Kerületi Röplabda Diákolimpia 2019Vissza a(z) versenyek oldalraŐszi Többpróba Diákolimpia 2019
július 13-július 18.
EKG Nagytábor Fonyódon
Iskolai Minitrampolin bajnokság 2019
2019. november 5.
17 darab kép
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail