Események >>

Kirándulások

Lengyelországi osztálykirándulás,

2020. április 1.

avagy Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki

Melyik hegyre visz fel sikló a Lengyel Tátrában? Hol ministrált Szent II. János Pál pápa? Mi volt a kedvenc sütemény? Hol tutajozott az osztály? Mely izgalmas órán vett részt testvériskolánkban, Zegocinában? Mit jelent az alábbi mondat-„Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki”? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat a kedves olvasó, ha továbbolvassa cikket, mely a Szent II. János Pál pápa osztály lengyelországi élményeiről szól.

Bohémélet 12.0, béta verzió

2020. február 24.

avagy megérte hat évig ide járni

            A 12.-ik bé osztály teljesen hétköznapi (és hétvégi) kalandjai Bohémia fővárosában, Prágában. Hozzávalók:

28 diák, 3 tanár, 14 óra vonatút, két evőkanál Morva, egy marék Hradzsin, egy csipetnyi Orloj, mindez négy napig pácolva és ízlés szerint sörrel meglocsolva.

Nagytábor 2020 nyarán a Balatonon

2020. február 3.

Idén nyáron Fonyód ad otthont egy hat napos, az EKG összes diákja számára rendezett tábornak. A 2020. július 13-18-ig tartó rendezvényre várjuk a jelentkezőket. A saját parttal rendelkező szállásunk teljes ellátást biztosít számunkra, emellett színes programokkal készülünk erre a hétre.

Állatkerti látogatás 2019.

2020. február 1.

Idén is eljutottunk az Állatkertbe. Jövőre talán már a Pannon Parkba is bejuthatunk. S hogy mi történt ezen a napon? A cikket tovább olvasva erre is fény derül.

Bécs 2019

2020. február 1.

Először Bécsben az EKG-val. Mármint Csuka Anna kilencedikes diák, s számos osztálytársa mondhatta ezt el magáról december közepén. S hogy mi történt az egynapos kirándulás során. A fent említett ifjú hölgy beszámolójából arra is fény derül.  

Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail