Események >>Programok >>

Pályaorientációs nap 4.0 - Előadások, előadók

Dr. Horváth Péter

2019. november 19.

A háziorvos szakorvosképzésben folytatott 5 év egyetemi tanársegédi munkát követően, 17 éve dolgozom háziorvosként óbudai körzetemben. Szabadidőmben a futás, elsősorban a terep ultrafutás, illetve az alpesi trekking a szenvedélyem. Legnagyobb sikerélményem, ha saját példámmal sikerül motiválnom az embereket a sport és az egészséges életmód irányába.

Pintér Gergely

2019. november 19.

Pintér Gergely vagyok, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán tavaly végeztem, diplomát követően az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben kezdtem el dolgozni, mint gyógytornász. A továbbtanulással kapcsolatban csak gimnáziumi éveim végén jutottam dűlőre, de azóta számos szakterület munkájába kóstolhattam bele. Alig várom, hogy mesélhessek és megválaszolhassam kérdéseiteket!

Szabó Eszter

2019. november 19.

Szabó Eszter vagyok, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának végzős szülésznő szakirányos hallgatója. Mikor végleges lett a döntésem a szülésznői hivatás mellett, mintha kicseréltek volna. Segíteni szerettem volna, ott lenni egy csoda születésénél. Elsőként megtapasztalni, hogy mit jelent az, hogy család.

Dr. Lichthammer Adrienn

2019. november 19.

Név:                            Dr. Lichthammer Adrienn, főiskolai docens

Munkahely:                 Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar, Alkalmazott Egészségtudományi Intézet, Dietetikai és Táplálkozástudományi tanszék

Munkakör:                  oktató

Unger Adrienn

2019. november 19.

Unger Adrienn vagyok, III. éves optometria szakirányos hallgató. Mindig is érdekelt az egészségügy, de csak 2 évvel érettségi után jöttem rá, hogy a szemmel és a látással szeretnék foglalkozni. Egyszerre vehetek részt a diagnosztikában és nyújthatok megoldást a látást érintő problémákra. Jelenleg egy magán szemészeten dolgozom és mindennap új kihívásokkal nézhetek szembe! Sajnos Magyarországon kevesen ismerik az optometria szakmát, de nem titkolt célom ezen változtatni. Szeretném megmutatni milyen izgalmas és sokoldalú ez a szakma.

Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail