Tánctábor

2021. szeptember 12.

 

  Augusztus utolsó két napjában volt szerencsénk összegyűlni egy igazán hasznos, közösségi eseményre, ahol a szalagavató előkészítéseként szánt tánclépéseket kezdtük tanulni.

  Igazán remek élmény volt látni mindenkit ennyi kihagyás után, együtt lenni a barátainkkal, még ha kissé el is fáradtunk a nap végére az intenzív gyakorlásban.

Az első nap keringővel indítottunk, bár kicsit esetlenül kezdtünk, egészen jól szórakoztunk. A zene kiválasztása során ugyan akadtak nézeteltérések, de mint egy osztály, el tudtuk rendezni ezeket. Anikónak (tánctanárnak) köszönhetően a két nap alatt nem elhagyható módon fejlődött a tudásunk, többé váltunk az újonnan szerzett élményeink által. Anikó által hozott játékok segítették az egymásra hangolódást és az összehangolt mozgást. Remélhetőleg magabiztosan fogunk tudni majd színpadra lépni, bár a haladás bizalomgerjesztő volt.

  Mégis úgy vélem, hogy a legfontosabb itt a közösség volt, egy újabb élmény, közös emlék amely összekovácsolt minket, szükségünk is volt rá.

Szollár Rozi (12.a)

 

12.B osztálytábor ZamárdibanVissza a(z) kirándulások oldalra11.c osztálytábora a Tisza-tónál
hétfő (szeptember 27.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 12. D osztály
SZMK értekezlet
17:30
péntek (október 1.)
Szalagavató az Erkel Színházban
Iskolmise a Szent Anna és Szent Ferenc sebei templomokban
07:30
hétfő (október 4.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 12. E osztály
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail