Események >>

Versenyek

Reggeli focibajnokság 2019.

2019. június 20.

Idén újra megrendezésre került az iskolai focibajnokság. Új csapatok, a most már szokásosnak mondható reggeli időpont. S hogy ki lett a győztes? S kik nyerték a gólkirályi címet? Esetleg megtaláltuk a budavári Messit, esetleg Rondaldot? A cikket továbbolvasva mindenre fény derül.

Kötélmászó verseny a Katonában 2019.

2019. június 20.

A nyár előtti utolsó versenyünk a kötélmászó és függeszkedő verseny volt, ahol 1 lány és 1 fiú csapattal tudtunk indulni. Az időjárás ismét közbe szólt, így sajnos ismét beszorultunk egy tornateremebe, és a várva várt fürdés megint elmeredt.

Mintitrampolin a Palatinus strandon 2019

2019. június 20.

Iskolánk az idei Palatinus strandon rendezett „jutalom” minitramp versenyen 1 lány és 1 fiú csapattal indult. Sajnos a rossz idő és eső miatt nem lehetett fürdeni, sőt a verseny előtt leszakadt az ég, így az összes csapat és pontozó bíró átvonult tömegközlekedéssel a Katona József Gimnáziumba, ahol végül le lehetett bonyolítani a versenyt.

Sikeres szereplés az egyházmegyei hittanversenyen

2019. június 5.

Május 23-án rendezték meg a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskolában az idei egyházmegyei hittan versenyt. Ezen 19 csapat vett részt öt korcsoportban. Iskolánk három csapattal indult: a 4. korcsoportban (7-8. osztályosok) egy és az 5. korcsoportban (gimnazisták) pedig két csapattal.

Két első és egy harmadik helyezéssel térünk haza.

Diákolimpia „A” kategória Országos Döntő

2019. május 22.

Nagy örömünkre eljutott lány csapatunk az országos döntőig, ahol olyan hírességekkel is találkoztunk, mint Berki Krisztián, olimpiai bajnok tornászunk!

hétfő (szeptember 16.)
A 12. B osztály zsolozsmát imádkozik az iskola diákjaiért
07:20
SZMK értekezlet
17:00
szerda (szeptember 18.)
Házi kosárlabda bajnokság
hétfő (szeptember 23.)
A 12. A osztály zsolozsmát imádkozik az iskola diákjaiért
07:20
szerda (szeptember 25.)
Házi tramp-verseny
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail